Áčko doma opět za tři body, rezerva opět bez bodu!

03.09.2012 11:41

Máme za sebou druhé kolo okresních soutěží a výsledkově to pro Slavoj dopadlo stejně jako v týdnu předchozím.

Herně to bylo ovšem opět špatné! I když... První poločas byl ze strany prvního týmu velmi dobrý. Vypracoval si dvougólový náskok, trefil dvakrát břevno a nedal další obrovské šance. V kabině panovala dobrá nálada a mluvilo se o jistých bodech.

Po přestávce prvních pět minut ještě tým hrál stejně jako v prvním dějství, pak ale vytvořil neskutečnou chybu Čížek. Nechal si vzít míč na polovině, a protože byl posledním oseckým hráčem, tak karlštejnský útočník upaloval sám na bránu, v posledním momentě stíhán dvěma hráči a domácím brankářem si balon ukopl a okamžitě upadl. Ke zděšení všech rozhodčí zapískal penaltu, kterou hostující střídající hráč (velké oživení týmu z podhradí) s přehledem proměnil. Bylo to 2:1 a drama bylo na světě. Domácí přestali hrát, co hráli, hosté dostali křídla a neustále ohrožovali domácí branku.

Naštěstí však Slavoj s vypětím všech sil vedení udržel až do konce, a získal tak další tři důležité body na začátku podzimní části sezóny.
 

Béčko opět prohrálo, tentokrát v plné síle 1:2 (1:1) s Drozdovem, který vloni spadnul z okresního přeboru.

Tuto sobotu se představí Slavojáci na půdě Neumětel od 17 hodin. Rezerva hraje v Hostomicích s místním B týmem už od 14 hodin.

Přijďte nás podpořit. Slavoj, do toho!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.