Bídná bilance se naplnila! První tým Slavoje na jaře nevyhrál jediný zápas mimo své domácí hřiště!

14.06.2010 15:47

Hráči Slavoje na jaře na hřištích soupeře nedokázali vyhrát jediný zápas a v tomto ohledu patří k nejhorším týmům okresu - 4 body jsou opravdu málo. Přitom ve včerejším utkání se vše vyvíjelo dobře.

Bezstarostný, poměrně pohledný fotbal předváděly v podstatě oba týmy. Osek se díky Vaníčkovi dostal brzy do vedení a měl několik dalších šancí na zvýšení vedení. V posledních 10 minutách však udělal dvě zbytečné chyby a Zdice skóre otočily. V úvodu druhé půle udělal obrovskou minelu Křivánek a bylo to 3:1. Hosté se ale nevzdali a stačili ještě dvěmi brankami (Vaníček, Doležal) srovnat krok. V posledních minutách mohly oba týmy přetáhnout vedení na svou stranu, ale stav utkání se již neměnil.

Nicméně bilance Oseka na hřištích soupeřů nebyla v letošním ročníků nijak valná, přestože na podzim hrál na venku lépe než doma. Snad se vše zlepší v příští sezóně.

Rezerva Oseka hrála v Chodouni, byla lepší, v poločase vedla, nicméně pan rozhodčí Kocourek byl proti a pomohl domácím k stále ještě nejisté záchraně. Je smutné, že i v těchto "pralesních" soutěžích se jistým způsobem ovlivňují utkání. Škoda!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.