Červená se linula záře!

27.08.2013 16:05

    Když Milan Hlavatý v 75. minutě sobotního zápasu překrásnou ranou z přímého kopu ustanovil skóre na 4:2 pro Slavoj, málokdo si ještě připouštěl cokoliv jiného vítězství a tři body. Bohužel se v poslední čtvrthodině povedlo Tlustici nejen vyrovnat, ale navíc celkem pět hráčů odešlo nuceně do kabiny, z toho tři hráči Oseka. Všechna vyloučení byla naprosto zbytečná, stejně tak i konflikt, který vznikl těsně po posledním udělení červených karet. Proto bych se chtěl za sebe omluvit nejen všem fanouškům a příznivcům, ale i funkcionářům a hráčům Slavoje.

    Bohužel jedno souvisí s druhým a ač bylo naše chování neomluvitelné, přispělo k němu několik dalších faktorů. Tím prvním bylo netrestání tvrdých až hrubých zákroků hráčů Tlustice v úvodním poločase žlutými kartami, díky čemuž se ten druhý přiostřil až do neúnosných mezí. Patrně nejzásadnějšími momenty byly dvě zbytečně obdržené branky vždy po navýšení náskoku o dvě trefy. Ve výsledku jsme ztratili vyhraný zápas a do toho příštího navíc přišli o tři hráče. Horší vstup do sezóny si těžko přát.

    Před sobotním zápasem mohly být vyhodnoceny dvě ankety. První se týkala počtu hráčů připravených na hřišti třicet minut před zápasem a pouze jeden z tipujících odhalil správný počet - jedenáct! Co se týče posekání travního porostu v okolí hřišti, určitá snaha tam byla, ale zatím se nedá říct, je posekáno, takže uvidíme, co bude dál. Za úspěšný lze považovat comeback Tipovačky, do které se zapojilo celkem dvanáct tipujících! Úspěšnost už byla o poznání horší, maximem získaných bodů bylo pouhých šest. Proto se věřím, zapojí ještě další tipéři.

    Jediným pozitivem víkendu bylo vítězství Béčka, které si poradilo s rezervou Tlustice v poměru 4:1, po o poznání klidnějším průběhu zápasu. Zkouškou ohněm projdou oba naše celky příští kolo, kdy ke svým utkáním nastoupí v neděli ve stejný čas. Díky výše popsaným skutečnostem to bude velice náročné.

autor: mattttty

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.