FK Olympie Zdice - SK Slavoj Osek 5:1 (2:1)

09.10.2011 14:09

Branky: Hebeda 2, Stádník z penalty, Froněk, Růžička - Doležal;

Rozhodčí: Šnajdr - Egrt, Teplý;

Sestava: Křivánek - Dostál - Komínek, Hlavatý Petr, Kyncl - Ungr ml., Křikava, Hlavatý Milan, Čížek Robert - Vaníček, Doležal (Daněk).

Hodnocení trenéra:

Křivánek - 5 (neadekvátní)
Dostál - 6 (ucházející)
Komínek - 3 (tristní)
Hlavatý Petr - 4 (nedostačující)
Kyncl - 3 (tristní)
Ungr ml. - 5 (neadekvátní)
Křikava - 4 (nedostačující)
Hlavatý Milan - 5 (neadekvátní)
Čížek Robert - 4 (nedostačující)
Vaníček - 4 (nedostačující)
Doležal - 5 (neadekvátní)
Daněk - 3 (tristní)


Pokud sepíšu všechny výmluvy od dalších autorů stránek, bude to ne článek, ale román. Takhle musíme vzít opět zavděk článku z Berounského deníku:

Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale na chvíli Zdice hosté zaskočili. Po úvodu, do kterého Olympie vlétla zhurta a soupeře zatlačila, se na konci úvodní desetiminutovky totiž uvolnil na druhé straně osecký šutér Doležal a otevřel skóre – 0:1. Po dvou třech nepřesnostech se ale domácí nadechli k náporu a výsledkem toho byl průnik Hebedy, který byl faulován ve vápně. Nařízenou penaltu Stádník proměnil a vyrovnal – 1:1. Za tři minuty bylo tedy vyrovnáno a osečtí hráči byli na bodu mrazu. Po chvíli se domácí publikum zaradovalo podruhé, když Froněk z pravé strany přehodil vyběhnuvšího brankáře – 2:1. „Kluci hráli dobře, udělali jsme snad jedinou chybu, kterou hosté využili v úvodní gól,“ uvedl trenér Zdic Jaroslav Stádník, kterému nadělala vrásky na čele srážka jeho syna Lukáše, po níž odjel domácí hráč do nemocnice. „Museli ho odvézt na šití, naštěstí se nejedná o otřes mozku,“ řekl k situaci zdický trenér, který na hřiště vyslal Palka. Na druhé straně se ale zranil také Doležal, který vystřídal o přestávce a údernost oseckého útoku se zmenšila.

Přesto se očekávalo, že do druhého poločasu vstoupí Osek se snahou o vyrovnání, ale tu Zdice utlumily a navíc přidaly i branky. Nejprve se uvolnil Hebeda, unikl hostující obraně a dal na 3:1. „Tady udělal Komínek chybu a Hebeda to využil,“ našel příčinu branky vedoucí mužstva Oseka Vlastimil Ungr, který uznal dobrý výkon soupeře: „Zdice byly lepší, my jsme udělali více chyb, nešlo nám to.“ Po Hebedovi se představil ve velmi dobrém světle Růžička, který pláchl soupeřům a zvýšil na 4:1. Osek nakonec dohrával v deseti, když Komínek musel po faulu a druhé žluté opustit hrací plochu. Konečné skóre završil opět Hebeda, který se rozstřílel a završil tak vcelku nečekaný debakl Slavoje na 5:1.
„Byli jsme lepším týmem, vítězství bylo zasloužené,“ konstatoval Jaroslav Stádník, který i přesto, že po čtvrtině soutěže Zdice vévodí tabulce okresního přeboru, poukazuje na jeden fakt: „Určitě nebudeme zpívat, že postupujeme, protože soutěž je hodně vyrovnaná. I týmy zespodu tabulky mohou zaskočit ty z horní poloviny, každý může porazit každého.“ Což vlastně dokazuje i sobotní remíza Žebráku s Nižborem, kterou ve Zdicích určitě kvitovali.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.