Horymír Neumětely - SK Slavoj Osek 2:2 (0:0)

23.10.2011 21:08

Branky: Nový, Komínek - Doležal 2;

Rozhodčí: Ryska - Vodička, Pos ml.;

Sestava: Křivánek - Dostál - Kyncl, Hlavatý Petr, Čížek Robert - Tvrz, Křikava, Hlavatý Milan (Plešmíd), Vaníček - Volf (Kratochvíl), Doležal.

Lavička: Čepelák

Hodnocení trenéra:

Křivánek - 7 (solidní)
Dostál - 7 (solidní)
Čížek Robert - 7 (solidní)
Hlavatý Petr - 6 (ucházející)
Kyncl - 6 (ucházející)
Tvrz - 6 (ucházející)
Křikava - 7 (solidní)
Hlavatý Milan - 5 (neadekvátní)
Plešmíd - 7 (solidní)
Vaníček - 6 (ucházející)
Volf - 6 (ucházející)
Doležal - 8T (excelentní TIUMEN)


Ještě před zápasem vstoupil do chomoutu již třetí Slavoják v tomhle roce a pak už se všichni soustředili na těžkou bitvu v rodišti slavného koně Šemíka, který by si jistě rozuměl a prohodil pár slov (zařehtání) s naším útočným valachem Tiumenem alias Predátorem alias Mitchem alias Davidem Doležalem.

Domácí do zápasu vstoupili velice aktivně a od prvních minut provětrávali obranu Slavoje. Ten se snažil držet obranné pozice a vyrážet do rychlých protiútoků. Doležal nejprve neúspěšně přihrával do nadějné příležitosti Volfovi, ale o pár minut si vše vynahradil, když jeho centr od brankové čáry srazil rukou domácí obránce a protože se nacházel uvnitř šestnáctky, nařídil rozhodčí pokutový kop. Tradiční exekutor Milan Hlavatý nezvolil dobrou variantu zakončení a jeho střelu dokázal brankář Neumětel vyrazit na roh. Od té chvíle se domácí usadili na svojí útočné polovině a především hrou po stranách si dokázali vytvořit nespočetně gólových šancí. Dvakrát byl Křivánek překonán a na brankové čáře museli situaci zachraňovat nejprve Vaníček a po rohovém kopu dobře postavený Křikava. Obrana Neumětel také nepůsobila úplně spolehlivým dojmem, ale její občasná zaváhání se nikomu ze Slavojáků nepodařilo využít ani k náznaku ohrožení branky. Do kabin odcházeli rozhodně spokojenější hráči Oseka a to i přes neproměněnou penaltu.

Žádnou převratnou změnu v obrazu hry začátek druhého poločasu nepřinesl. Domácí stále neúspěšně útočili a pootvírali ve svých obranných řadách malá okénka. Doležal si při jednom z rychlých kontrů v rozhodující chvíli míč ukopl, ale i v dalších minutách se Slavoj dokázal častěji prodrat k ohrožení branky Neumětel. Oproti prvnímu dějství se podařilo vybojovat několik rohových kopů a ten druhý v pořadí s sebou přinesl gólovou radost. Milan Hlavatý našel v malém vápně Tiumena Doležala a ten vstřelil svojí jubilejní desátou branku sezóny. Obdržený gól domácí příliš nerozhodil a nadále pokračovala jejich snaha o útočný fotbal. Jenže zapomněli na důslednější bránění plnokrevníka Doležala. Ten se prohnal po levé lajně a vydařeným, přesným zakončením zvýšil na 2:0 pro Osek. Neumětely ani tenhle vývoj utkání nesrazil do kolen a bohužel se jim po zhruba 72 minutách podařilo vstřelit kontaktní branku. Pravá strana defenzivy Slavoje propadla poblíž rohového praporku a Nový z voleje nedal Křivánkovi šanci. Hra se v závěrečné čtvrthodince vinou nedovolených zákroků hodně rozkouskovala a to hrálo do karet Oseku. Rozběhla se poslední minuta regulérní hrací doby a přišel na řadu jeden z nespočetného množství rohových kopů domácích. Míč směřoval do malého vápna a tam se po sérii odrazů dostal k hlavě Komínka a ten ho propasíroval do sítě. Nastavené dvě minuty už na konečném výsledku nic nezměnily a Slavoj si tak odvezl bod za remízu 2:2.

Herně nepříliš vydařený zápas, který jsme s trochou štěstí mohli dotáhnout ke třem bodům je za námi. Pokud bych měl zhodnotit výkon rozhodčích, kteří na to jistě čekají, denně si prohlížejí v napětí náš web a těší se na pochvalná slova, pak se nedá napsat nic jiného než -> Parádní výkon ze strany hlavního i obou pomezních, rozhodně kvalitnější než předvedená hra Slavoje, jen ať jim to vydrží i do příštích bojů nejen našeho mužstva. My k tomu doufám přidáme razantní zlepšení v kvalitě hry. :-)

autor: mattttty

Zpět

Diskusní téma: Horymír Neumětely - SK Slavoj Osek 2:2 (0:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.