Osek udolal běžce Bacílka, otupil Sekerku a veze tři body z Třebaně!

18.09.2013 17:00

    Slavoj poprvé v sezóně nastoupil kompletní, chyběl pouze zraněný Doležal. Po nevydařených, především domácích zápasech, bylo zapotřebí naplno bodovat. Hřiště, které spíš připomínalo hrbolatou pláž, moc nepřálo kombinační hře, přesto si Osek v úvodních minutách vytvořil mírnou převahu a několik slibných příležitostí. Při jedné z nich byl ve vápně sestřelen Čížek, ale penalta se nepískala. Nakonec se přeci jen Robert dočkal, když se ujala jeho tečovaná střela po rohovém kopu. V těch momentech Slavoj ovládal hru, avšak šance využít nedokázal a pan rozhodčí odmítl zapískat další tentokrát stoprocentní penaltu, po které měla navíc následovat červená karta pro domácího stopera. Co se však nestalo, uběhlo pár minut a na penaltový puntík si stavěl míč domácí borec. Nic proti, kontakt tam patrně byl, ale proč se nepískalo na druhé straně, ví pouze pán s píšťalkou. Do druhého poločasu se tedy vstupovalo za nerozhodnutého výsledku a Oseku se podařilo opět gólově prosadit po rohu. Přetažený centr Hlavatého vrátil do malého vápna Komínek a Čížek dokázal hlavou z bezprostřední blízkosti zavěsit podruhé. Relativní uklidnění odmítl Vaníček, když nedokázal proměnit samostatný nájezd. V závěru si domácí vytvořili několik šancí, ale naštěstí se žádná neujala a Slavoj si veze velmi cenné tři body!

    Rezerva Slavoje zavítala v rámci místního derby do Újezda. Celkový průběh zápasu si nejspíš zasloužil remízu, ale přeci jen dostat vyrovnávací gól v poslední vteřině zápasu je mrzuté a zbytečné. Kapitola sama o sobě byl opět pan rozhodčí, kterého rozhodně nelze vinit z nějaké zaujatosti, spíš už nemá na hřišti co pohledávat a kazí oběma stranám nedělní odpoledne, při kterém si chtějí především zahrát fotbal.


Osobní dodatek autora článku:

Pokud je to v případě pana Sekerky pouze nenávist vůči Slavoji, nic s tím neuděláme (pouze snad jisté právo Veta?), pakliže jsou za tím špatné oči, mohu doporučit: https://www.dr-rau.cz/lasek-viscodissection
Tak či tak, fotbal hrajeme pouze pro radost a v podobných momentech si nezbývá říct nic jiného než: "Mám tohle zapotřebí?"

 

autor: mattttty

Zpět

Diskusní téma: Osek udolal běžce Bacílka, otupil Sekerku a veze tři body z Třebaně!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.