Připrava je u konce - zapláče v sobotu i neděli jistá Paní z Tlustice?

19.08.2013 16:24

    Krátká letní pauza je za námi a už za pět dní začíná kolotoč mistrovských zápasů. Celkem byly v rámci přípravy odehrány tři zápasy.

    V tom úvodním přátelském si dokázalo Áčko poradit s ambiciózním celkem z Hrádku 4:2 (1:1). K vidění byl celkem pohledný fotbal s řadou příležitostí na obou stranách. Především v druhém poločasu se projevily útočné kvality Slavoje a třemi brankami v krátkém časovém rozmezí strhl vítězství na svoji stranu. Navíc jich zůstala ještě celá řada trestuhodně neproměněná. Největším problém se opět ukázala být účast hráčů. Ač je doba dovolených, nemůže se stát, aby třicet minut před výkopem bylo k dispozici jenom devět hráčů! Naštěstí po zavolání dorazila opora zadních řad béčka Pepa Šenk, kopačky obul Martin Mudra a na druhou půli přijel navrátilec z Pobaltí, Tomáš Kros.

    Béčko si na svojí generálku před sezónou pozvalo rezervu Zdic. I přes hojnou účast na všech dosavadních trénincích a čtvrtečním uspořádání sil na oba nadcházející zápasy se opět nepodařilo sejít před zápasem v dostatečném počtu a opět museli nastoupit tři hráči, kteří se přišli pouze podívat! Problémy se sestavou měl i celek Zdic, ale nakonec se oběma mužstvům podařilo nastoupit v plném počtu. První půle ještě nebyla ze strany Slavoje špatná, ale ta druhá už neměla s fotbalem mnoho společného a domácí tak nakonec zaslouženě prohráli 1:3 (1:1).

    A tým v neděli zavítal do Drozdova v rámci předkola Poháru ČP. Tentokrát se nás sešlo rovných jedenáct, cestovatel Miloš patrně zabloudil kdesi u Jadranu a odepřel tak možnost alespoň jediného střídání. Nehrál si nijak kvalitní a pohledný fotbal, domácí prokazoval svojí dobrou fyzickou připravenost, avšak to bylo z jeho strany vše. Díky dvěma vydařeným standardkám se Slavoj dostal do dvoubrankového vedení a těsně před poločasem po pohledné akci zvýšil Doležal na 3:0 pro Slavoj. Druhá půle už se víceméně dohrávala z povinnosti. Drozdov sice dokázal snížit, ale brzy na to Slavoj opět odskočil na rozdíl tří branek a celkové skóre tedy znělo 1:4 (0:3).

    V sobotu i neděli přivítáme oba celky z Tlustice. Tyto zápasy bývají pravidelně velmi vyhecované a příchod nového Trenéra, který zde působil, to jen umocní. Proto potřebujeme i diváckou podporu a musíme tu Paní rozplakat! :-)

SK Slavoj to jsme MY!!!

autor: mattttty


   

   

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.