První porážka po festivalu neproměněných šancí a chybách v obraně!

25.09.2012 08:13

V prvním poločase Osek nehrál špatně, neproměnil však 3 stoprocentní šance. Domácí trefili břevno. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Bohužel hned na začátku druhé půle využili zaváhání obrany hráči Komárova. Křivánek střelu Hausnera reflexivně vyrazil nad sebe, bránicí hráč však míč směřující do branky netrefil a ten doskákal za čáru - 1:0. Následovaly další slibné šance na vyrovnání, Slavoj je však opět neproměnil. Domácí Hausner se činil, jeho střela z hranice vápna mířila těsně vedle. V 65. minutě se hostům podařilo vyrovnat, když Ehl prostrčil Doležalovi, který k bližší tyči nedal Trávovi šanci - 1:1. V 83. minutě nedosáhl Čížek skluzem na přihrávku na Hausnera, který postupoval ze strany na Křivánka a poslal míč nekompromisně do sítě - 2:1. Stejný hráč pak stanovil konečný výsledek, když v 91. minutě při hře "vabank" vstřelil do již opuštěné svatyně hostů třetí branku - 3:1.

Rezerva Slavoje v neděli prohrála v Neumětelích s domácí rezervou 3:0 a má tak stále pouhé dva body.

Další utkání se hraje opět s Komárovem. Tentokrát se jedná o 3. kolo okresního poháru. Na oseckém hřišti zápas začíná v 17 hodin.

V sobotu pak opět doma přivítáme v dalším těžkém zápase Trubín od 16:30 hodin. V neděli hraje B tým ve stejném čase s Běštínem.

Přijďte nás podpořit!

Slavoj, do toho!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.