Robík povídal, napiš něco do Novinek...

25.02.2013 17:03

Začátek jarních bojů se pomalu blíží, máme za sebou Tradiční ples sportovců a je na čase oživit i naše stránky. Stále zůstává problém s diskuzním fórem, kde je (minimálně) jeden člověk neustále ohromně vtipný a vydává se za někoho jiného. Konkrétně teď za Miloše Plešmída, který už neví, jak by se podepisoval. Patrně to bude jeho velký obdivovatel nebo nějaký spoluhráč, který mu závidí jeho místo v sestavě.


Když už jsme u Miloše, chtěl bych se mu tady veřejně omluvit, že jsem mu v sobotu na plese vylil vodu na hlavu (byla to skutečně čistá voda). Musel v tu chvíli provést nějakou nekalost a asi potřeboval trošku zchladit. :) Ples jako takový se myslím vydařil a kdyby se opět nestřetl termín s akcí v Komárově, mohlo být ještě mnohem víc platících a kalících.


Až nám duo Pat a Mat dokončí rekonstrukci sprch v kabinách, bude to zajisté velká událost! Snad se ještě na jaře dočkáme. Kdyby ne, svět se nezboří. V březnu se chystá valná hromada, konkrétně v neděli sedmnáctého od 16:00 hodin. Loni byla atmosféra poměrně hodně vyhrocená, letos se nic podobného neočekává, leda že by se objevil ztracený Mládeneček z Bronxu.


Momentálně mě už nenapadá nic dalšího, co bych měl na srdci, snad to bude Robíkovi stačit. Pod článkem můžete uvést návrhy, čemu bych se mohl nebo měl věnovat v dalším okénku! :)


autor: mattttty

Zpět

Diskusní téma: Robík povídal, napiš něco do Novinek...

Datum
Vložil
Titulek

Valná hromada

Co já vím tak šestnáctého není.
Upřesnění:
Valná hromada v neděli 17.3.2013 po zápase v Praze od 16:00.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Valná hromada

Tak jsem Dědu buď špatně poslouchal nebo pochopil, každopádně díky. ;)

Datum
Vložil
Titulek

Valná hromada

Valná hromada 16. března? Co se bude projednávat? Asi se tam zastavím :-)

Mišut

Datum
Vložil
Titulek

omluva

Omluva se přijímá:-)

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.