SK Slavoj Osek - Český lev Union Beroun B 4:1 (1:0)

18.09.2011 20:53

Branky: Vaníček, Ungr ml., Doležal, Tvrz - Krůta;

Rozhodčí: Kareš - Šnajdr, Teplý;

Sestava: Křivánek - Dostál - Komínek, Hlavatý Petr, Čížek Robert (Kyncl) - Ungr ml., Křikava, Hlavatý Milan (Tvrz), Vaníček - Ehl (Volf), Doležal.

Hodnocení trenéra:

Křivánek - 8 (excelentní)
Dostál - 7 (solidní)
Komínek - 6 (ucházející)
Hlavatý Petr - 7 (solidní)
Čížek Robert - 7 (solidní)
Kyncl - 7 (solidní)
Ungr ml. - 7 (solidní)
Křikava - 5 (neadekvátní)
Hlavatý Milan - 7 (solidní)
Vaníček - 8 (excelentní)
Ehl - 4 (nedostačující)
Volf - 3 (tristní)
Doležal - 7 (solidní)


Do dalšího domácího utkání nastupoval Slavoj v naprosto totožné sestavě jako při vítězném duelu na hřišti Chlumce. Daleko větší problémy se sestavu řešil náš soupeř, který na hřiště vyběhl v devíti hráčích. Před poločasem se handicap o jednoho muže snížil, přesto vyhlídky na bodový zisk neměl Beroun příliš růžové.

Slavoj měl teoreticky na soupeře vletět a pokusit se vstřelit rychlý gól. Jenže teorie je jedna věc a v praxi se ukáže něco úplně jiného. Osek předvedl svůj zdaleka nejhorší poločas v nové sezóně. I přes mizerný výkon ve všech řadách si domácí dokázali vypracovat víc než deset gólových příležitostí. Velikým problémem se ukázalo být prosté trefení míče mezi tři tyče. Síť za brankou zažila veliký nápor a některé střely dokonce ohrožovaly okna správcovského domu. Za zmínku přesto stojí tři momenty první půle. Jediným kdo se dokázal střelecky prosadit byl Vaníček, který svůj průnik do vápna a následnou střelu umístil přesně za tyč. Brankář hostí se opravdu nenudil a když zrovna neodkopával od branky po nepovedené střele Slavoje, předvedl parádní zákrok. Ten nejlepší vytáhnul na gólovou střelu Vlasty Ungra, který parádně vystřelil z voleje. Ovšem ani povedená střela, navíc do protipohybu ho nerozhodila a míč reflexivně nohou vyrazil. Poslední důležitou událostí byla žlutá karta pro Vlastu Ehla, který se zbytečně rozčílil po tvrdém zákroku soupeře a vůbec celá tahle situace nepřidala klidu do domácích řad.

I po změně stran zápas pokračoval pro diváky nepříliš pohledný fotbal, naštěstí začali padat góly. Vlasta Ungr kousek za hranicí vápna napřáhl a jeho střela měla takovou razanci, rotaci a přesnost, že dokonce protrhla síť! Beroun se zanedlouho dočkal zkorigování stavu, po neshodě Dostála s Petrem Hlavatým se před Křivánkem ocitl Krůta a nedal mu sebemenší šanci. Promarňování dalších příležitostí, tentokrát již na obou stranách, pokračovalo. Doležal se po několika nepovedených zakončeních dokázal prosadit a zvýšil na 3:1. Od té doby se do šancí už dostávali opět jen hráči Slavoje. Roh, odražený míč těsně za šestnáctku, Křikava nápřah a ... břevno. V publiku to jenom zahučelo, protože o tomhle gólu by se ještě dlouho mluvilo. Svůj čtyřbrankový standart nakonec Osek dokázal splnit. Ve druhém poločasu agilní Ungr se u lajny dokázal uvolnit, centr sice adresáta hned nenalezl, ale po několika odrazech od hráčů obou dresů se k pohodlnému zakončení dostal Tvrz a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Tentýž hráč mohl o pár minut později zvýšit, ale opět nechal vyniknout brankáře hostí.

Celý zápas se zařadí do kategorie "snadno zapomenutelný", stejně tak jako tenhle článek. Nemůže být každý týden posvícení a to se ukázalo v sobotu na hřišti a potom při psaní. Vzhledem k pracovním povinnostem mě teď na příští dva články bude muset někdo vystřídat. Určitou skupinu to možná potěší (říkejme ji íčdohzor :) a já alespoň naberu novou tvůrčí sílu a dvakrát si počtu bez práce. Do budoucna jsou v plánu další rozhovory s vybranými členy Slavoje a chystám i větší projekt. Zatím můžu prozradit, že se bude jednat nejspíš o povídku.

SK Slavoj to jsme MY !!!!

autor: mattttty

Zpět

Diskusní téma: SK Slavoj Osek - Český lev Union Beroun B 4:1 (1:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.