SK Slavoj Osek oslavil 95 let od založení klubu v roce 1915!

23.05.2010 19:42

Osecký klub slavil 95 let od svého založení v roce 1915!

Perfektně připravená již tradiční akce obce Osek zvaná OSECKÁ POHODA se opravdu vydařila. Začala již v pátek večer koncertem v restauraci Slavoj, pokračovala hlavním programem celou sobotu, nejdříve programem pro děti a poté večerní vydařenou hudební akcí. Končila pak v neděli utkáním A týmu proti internacionálům pod vedením Antonína Panenky doplněném o dechovou hudbu Cheznovanka.

program.jpg (258,9 kB)

SK Slavoj Osek - Internacionálové Antonína Panenky 3:3 (1:0)

Branky: 16' Vaníček, 37' Tvrz, 66' Čížek Petr - 51' Panenka Tomáš, 55' Boháč, 59' Trojan;

Rozhodčí: Marx - Setnička, Slabý;

Sestavy
Osek: Křivánek - Komínek, Daněk, Čížek Petr, Procházka, Hlavatý Petr, Dostál, Kyncl, Plešmíd - Ungr ml., Tvrz, Kubovčiak, Ungr st., Křikava, Hlavatý Milan, Čížek Robert, Tvrz - Vaníček, Doležal, Volf;

Internacionálové: Hruška Zdeněk - Dobiáš Karol, Prokeš Zdeněk, Sadílek Vladimír, Levý Stanislav, Jakubec František - Trojan Ivan, Mojžíš Vít, Hruška Vladimír, Knížek Václav, Chytra Miroslav - Boháč Milan, Klíma Jaroslav, Panenka Tomáš + Panenka Antonín.

V zápase hraném 2x 35 minut viděli diváci, kterých se sešlo na stadionu opravdu hodně, bývalé hráče původních a jediných Bohemians Praha. Největšími hvězdami byli samozřejmě nehrající kapitán týmu Antonín Panenka a na hřišti s přehledem hrající Karol Dobiáš - oba mistři Evropy! Příjemným zpestřením v týmu internacionálů byl i vynikající herec a veliký fanoušek Bohemians Ivan Trojan a syn Antonína Panenky Tomáš. Všichni hráči předvedli, že fotbal stále nezapomněli a umí se jím bavit. Hráči Slavoje vedli již 2:0 po brankách mladíků Vaníčka a Tvrze, pak internacionálové zabrali a během pouhých 8 minut výsledek otočili. Gólovou tečku za utkáním udělal "střelec víkendu" Petr Čížek. Pohodový zápas tak skončil nerozhodně a byl důstojným zakončením oseckých oslav, které však na hřišti pokračovali až do večerních hodin za pomoci Cheznovické dechovky.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.