SK Slavoj Osek - TJ Drozdov 4:0 (2:0)

16.10.2011 21:37

Branky: Křikava, Doležal, Hlavatý Milan z penalty, Vaníček;

Rozhodčí: Svoboda - Marx, Slabý;

Sestava: Křivánek - Dostál - Kyncl, Hlavatý Petr, Čížek Robert - Ungr ml. (Tvrz), Křikava, Hlavatý Milan (Daněk), Vaníček - Volf, Doležal (Zeman).

Hodnocení trenéra:

Křivánek - 8 (excelentní)
Dostál - 10 (BOŽÍ)
Čížek Robert - 8 (excelentní)
Hlavatý Petr - 8 (excelentní)
Kyncl - 9,5 (dechberoucí lepší)
Ungr ml. - 8 (excelentní)
Tvrz - 8 (excelentní)
Křikava - 9,5 (dechberoucí lepší)
Hlavatý Milan - 9 (dechberoucí)
Daněk - 8 (excelentní)
Vaníček - 9 (dechberoucí)
Volf - 8 (excelentní)
Doležal - 9T (dechberoucí TIUMEN)
Zeman - 8 (excelentní)

 

Zápas s posledním týmem okresního přeboru měl být jasnou záležitostí a naštěstí tomu tak bylo.

V prvních minutách měl, dle pokynů trenéra Slavoje, přijít nápor s cílem vstřelit co nejdříve vedoucí branku. Paradoxně prvních zhruba deset minut bylo v režii hostů, kteří si však nedokázali vytvořit gólovou příležitost. Zákonitě musela následovat odpověď na druhé straně. Křikava před vápnem přebral míč, nasadil k nečekanému úniku do šestnáctky a s lehkou tečí obránce překonal brankáře Drozdova - 1:0. Po zhruba dvaceti minutách hry byl na půlící čáře velice tvrdě atakován Ungr, zákrok byl oceněn pouze žlutou kartou, ale pro domácího hráče zápas skončil. Slavoj postupně přebíral iniciativu a přicházely i šance. Druhou trefu zařídil Doležal, ke kterému se dostal míč po úniku Volfa a následné kombinaci s Křikavou. Poradil si s obráncem a přízemní střelou z úhlu navýšil skóre. Další velké příležitosti se nepodařilo zužitkovat a do kabin se odcházelo s příjemným dvougólovým vedením v zádech.

Druhý poločas pokračoval v duchu konce toho prvního. Drozdov se sice snažil něco vymyslet, ale dál než k vápnu Křivánka se nedostal. Uklidnění do domácích řad přinesl jeden z obránců hostí, který ve vápně fauloval Volfa a nařízenou penaltu Milan Hlavatý s přehledem proměnil. Ke cti hostů nutno podotknout, že se ani po třetí brance úplně neodevzdali a neustále se pokoušeli o ofenzivu. Veškeré náznaky šancí zlikvidoval Křivánek a na druhé straně se obdobně dařilo gólmanovi hostí. Čtvrtého gólu se domácí příznivci nakonec dočkali. Vaníček se z levé strany dokázal uvolnit a nekompromisní levačkou navýšil skóre. Zápas se poté již dohrával v poklidu a za zmínku stojí pouze opět uplatněné, nepochopitelné pravidlo o pískání - nepískání penalt. Po neshodě obránce a brankáře hostí se k míči dostal Volf, před brankářem si míč přistrčil a ten mu nemilosrdně vystavil STOPku. Pan rozhodčí v tu chvíli aplikoval nepochopitelné pravidlo: "V první minutě, poslední minutě a za již rozhodnutého stavu se penalta nepíská. To samozřejmě neplatí za "jistých" okololností." Velká škoda pro fotbal a všechny, kteří měli v naší Tipovačce výsledek 5:0. Skóre se tedy již nezměnilo a tři body zůstaly opět v Oseku.

Poslední ztráta bodů v domácím prostředí se datuje k 16.10.2010, kdy jsme se smírně rozešli s Komárovem. Naplno u nás naposledy bodoval 2.10.2010 Trubín a právě s tímto soupeřem se za 14 dní na domácí půdě utkáme. Potrvá série dál? Příští kolo zajíždíme na hřišti Šemíků z Neumětel a dne po 93. výročí vzniku ČSR se vrátí Trubín na místo činu.

autor: mattttty

Zpět

Diskusní téma: SK Slavoj Osek - TJ Drozdov 4:0 (2:0)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.