Skóre 1:7 a 0 bodů, takový byl víkend Slavoje.

01.05.2012 20:35

Béčko se díky termínové a časové kolizi sešlo ve značně oslabené sestavě oproti vítěznému týmu z minulého týdne. Statečný a bojovný výkon tentokrát nestačil a vedoucí Podluhy si připsaly výhru 4:0 (1:0).

Ve stejný čas nastoupilo Áčko taktéž na hřišti lídra tabulky. Po týdnu se opět dostavily již tradiční problémy se sestavou. Mimo hru byl Komínek (rallye), Volf a Tvrz (zranění), Plešmíd (rozbité auto na výletě), do sestavy se vrátil Ehl. Náš výkon od dvacáté minuty možná předčil veškerá očekávání, jenže Žebrák tou dobou již vedl 2:0. Ani čtyři velké šance v první půli gól nepřinesly. Když na začátku té druhé trefil Doležal tyč a za pár minut se z dálky trefil Barborka, bylo po zápase. Vaníček sice dokázal snížit, ale bylo bohužel všechno. Domácí si vítězství 3:1 (1:0) pohlídali a nadále zůstávají v čele tabulky.

Poslední dobou to vypadá, že na všechny a všechno nadáváme a pochvaly za dobře odvedenou práci se nikdo nedočká. To ovšem není vůbec pravda, a pokud si někdo dobré slova zaslouží... Delegovaná trojice rozhodčích v nás rozhodně nevzbuzovala nadšení, ale důležitý je výkon na hřišti! Ten byl tentokrát především od hlavního rozhodčího Marxe vynikající. Žádné zbytečné kouskování hry, stejný metr na obě strany, kéž by to takhle vypadalo u všech zápasů!

autor: mattttty

Zpět

Diskusní téma: Skóre 1:7 a 0 bodů, takový byl víkend Slavoje.

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.