TJ Stašov - SK Slavoj Osek 2:2 (1:0)

26.03.2012 12:13

Branky: Kulička, Bartoš - Čížek Robert 2 (1 z penalty)

Rozhodčí: Špicl - Sekerka, Vlachopulos P.;

Sestava: Křivánek - Dostál - Komínek, Hlavatý Petr, Daněk - Čížek Robert, Hlavatý Milan, Křikava, Tvrz - Volf, Vaníček.

Lavička: Plecitý, Plešmíd (odstoupil ze základu pět minut před výkopem)

Hodnocení trenéra:

Křivánek - 8 (excelentní)
Dostál - 7 (solidní)
Komínek - 7 (solidní)
Hlavatý Petr - 8 (excelentní)
Daněk - 8 (excelentní)
Čížek Robert - 9 (dechberoucí)
Hlavatý Milan - 8 (excelentní)
Křikava - 7 (solidní)
Tvrz - 7 (solidní)
Volf - 7 (solidní)
Vaníček - 8 (excelentní)

 

První jarní soutěžní zápas na půdě Stašova neměl být procházkou růžovým sadem a události, které se odehrály ještě před samotným výkopem rozhodně náladu nezlepšovaly. Béčko hrálo ve stejnou dobu ve Rpetech, přesto měli do Stašova dorazit dva náhradníci plus krajní rezerva - trenér Plecitý. Jenže před odjezdem dorazila omluvná SMS od blinkajícího Kyncla a když se pět minut před výkopem zranil Plešmíd, bylo "vymalováno".

Přesto všechno se v první půli odehrávala naprosto vyrovnaná bitva. Slavoj mohl do vedení poslat Čížek, ale branku minul o pořádný kus. Podobně se vedlo i Komínkovi o pár minut později. Domácí hrozili především agilním Bartošem, ale většina rodících se šancí byla včas zažehnána. Při té největší musel zasáhnout výborným zákrokem Křivánek. Ten nakonec čisté konto do poločasu neudržel, protože po centru do vápna zahrál rukou Dostál a nařízenou penaltu Kulička bezpečně proměnil.

Vedení nejspíš domácí příliš uspokojilo a do druhého půle vstoupil mnohem aktivněji Osek. Zasloužené vyrovnání přišlo záhy. K přímému kopu z pravé strany se postavil Čížek a s přispěním terénu překonal domácího brankáře - 1:1. Slavoj prahl po dalším gólu a brzy se ho dočkal. Ve vápně byl faulován Volf a rozhodčí Špicl nařídil penaltu i na druhé straně. K té se postavil kapitán Čížek a nekompromisně poslal Osek do vedení. Po pár minutách se navíc domácím zranil brankář a musel ho nahradit stoper Kulička. Slavoj nadále diktoval tempo hry a vytvořil si několik slibných možností na navýšení náskoku. V té největší bohužel zklamal Volf, když nedokázal obstřelit již téměř ležícího gólmana. Jak už to ve fotbale bývá, udeřilo na druhé straně. Po rychlé rozehrávce od branky domácích a propadnutí několika hráčů Oseka ve středu pole, dokázal vyrovnat Bartoš. Posledních deset minut měli více ze hry domácí, ale ztečovaná střela z hranice šestnáctky branku minula a další náznaky odvrátila obrana Slavoje.

autor: mattttty

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.