Vstup do sezóny A-týmu vyšel výsledkově na výbornou!

31.08.2012 12:00

První tým Slavoje nepředvedl dobrou první půli, přesto se nakonec radoval z vysokého vítězství - 6:1 (1:1). Stašov předváděl přímočarý jednoduchý fotbal a zaslouženě vedl. Slavoji se podařilo vyrovnat těsně před koncem prvního poločasu, Doležala stál tento gól dokonce dva stehy pod obočím. Ve druhé půli měl však Osek neuvěřitelnou dvanáctiminutovku. Během té vstřelil 5 branek a o zápase bylo rozhodnuto. Nejdříve poslal do vedení Slavoj Komínek hlavou z rohu, poté proměnil Ungr samostatný nájezd, následovaly góly Vaníčka, opět Ungra a účet uzavřel střídající Daněk. Herní výpadek Stašova a zapnutí oseckých hráčů ve druhé půli přineslo domácím všechny tři body.

B mužstvo cestovalo do Lochovic pouze s devíti borci a dle očekávání prohrálo 4:1 (2:0). Jedinou branku béčka zaznamenal nový hráč Slavoje Lukáš. Prohra není nic tak strašného, bohužel se však ukazuje problém s hráči, kterých není dostatek a při souběžných utkáních bude velký problém složit dvě mužstva. Tato situace je opravdu na zamyšlenou.

Již zítra se hraje druhé kolo okresního přeboru, A mužstvo přivítá na svém hřišti Karlštejn, o den později hostí naše rezerva Drozdov. Oba zápasy začínají v 17 hodin.

Návštěvy na domácích zápasech se bohužel stále snižují, proto přijďte, prosím, naše hráče podpořit!

Všem divákům, kteří nám zůstávají věrní, samozřejmě děkujeme!

Slavoj, do toho!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.